Ik ben een boerendochter. Het pastorale landschap, de aarde en de natuur van mijn Luxemburgse jeugd in een hechte familie hebben van energie en nuchterheid de stapstenen van mijn leven gemaakt. Misschien wilde ik violiste worden, maar toen ik op mijn zestiende op zangles mocht, verdween de viool in de kist.

Nadat ik, geboeid door de stem, in Brussel logopediste was geworden – mijn leraar werd mijn echtgenoot – wilde ik ervaren waar mijn stem mij kon brengen en werd ik “meester in de muziek– optie zang” in Leuven. Met respect en dankbaarheid zal ik blijven denken aan An Willems, mijn zangdocente. 

Mijn stem is mijn instrument. Mijn adem geeft leven aan klank en muziek. Mijn lichaam steunt en stuurt de schoonheid die ik ontdekt heb en wil overbrengen. Tai Chi helpt.

Gretig als ik ben, heb ik alle soorten muziek gezongen, als soliste en in ensembles. Van die ensembles betekent AQUARIUS – waar ik al sinds 1996 in zing – voor mij het meest, omdat de zingeving van muziek daar belangrijk is. Dat spreekt mij aan. 

2018! De tijd is rijp … De tijd is rijp om van mezelf meer te verwachten. Gesteund door de coaching van Marc Michaël De Smet, artistiek leider van AQUARIUS, begin ik een solotraject in het muziektheater. 
Ik ben benieuwd waar Mady Bonert toe in staat is. Volg mij op mijn website!